Aplicatie R.A.T.U.C@Random

Se pare ca autoritatile nu au pe ce cheluinii bani plati de sutenti pe amenzile primite pe autobuze si ii folosesc sa creeze aplicatii inutile, cum ar fi aceasta aplicatie :


Aparent este creeata pentru ati procura bilete platite prin credit de pe cartela. Din calculele mele, nu iese deloc bine pentru calator. Din moment ce un bilet e 4 RON, iar o calatorie cu o linie trebuie platita cu 0.50 €+  TVA, din cata matematica stiu un bilet valabil 40 de minute va fi echivalentul a 0.62 € = aproximativ 2.6 RON, nu mi se pare cea mai buna afacere, voua?

Oricum studentii au aboneamente gratuite pe durata anului universitar si chiar daca nu-ar avea abonament niciodata nu va avea atat credit pe cartele, deasemenea nu cred nici ca va veni bunica din Jucu si isi va cumpara bilet de pe telefon.

       Pe de alta parte exista aplicatii cu mult mai utile, de exemplu:
InfoBus Cluj. In aceasta aplicatie vei gasi informatii despre orarul de circulatie a liniilor, traseul liniilor, prezentand pentru fiecare linie, statille prin careva trece, dar si un sumar al taxelor pentru bilete\abonamente R.A.T.U.C.